Integritetspolicy

Temina värnar om din integritet och eftersträvar en hög nivå på dataskydd. Därför har denna integritetspolicy upprättats som utgår från gällande dataskyddslagstiftning och som beskriver hur Temina behandlar den data som du inlämnar via hemsidans formulär, vad den används till, vilka som får ta del av den och under vilka förutsättningar, samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter. Denna policy gäller endast information som samlas in via Teminas hemsida. Genom att använda hemsidan, samtycker du till Teminas policy. Om Temina beslutar att ändra integritetspolicyn, kommer dessa ändringar att publiceras på denna sida.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Temina följer gällande riktlinjer i EU:s nya dataskyddsförordning General Data Protection Regulation (GDPR) som du kan läsa mer om hos Datainspektionen.

Sekretessuppgifter

Genom att anlita Temina för att genomföra uppdrag, godkänner du att Temina för detta ändamål registrerar och hanterar personuppgifter. Temina hanterar personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress, cookies och i de fall det krävs känsliga personuppgifter under begränsad tid. Insamlandet av data syftar till att kunna administrera beställda uppdrag och på bästa sätt kunna erbjuda de tjänster som erbjuds av Temina såsom föreläsningar, kurser och naturupplevelser.

Formulär

När du använder något formulär för att ta del av någon av Teminas tjänster via hemsidan används uteslutande formulär från Contact Form 7 som är en plugin av WordPress som ägs av Automattic och lagrar därmed ingen information på den egna hemsidan. Contact Form 7 ser till att informationen från formuläret mejlas till Temina som lagras på servrar hos Surftown webbhotell som är ett danskt företag som därmed också lyder under GDPR.
När du använder något av Teminas formulär, samtycker du till att Temina använder din angivna e-postadress till nyhetsbrev, se nedan.

Nyhetsbrev

Temina använder digitala nyhetstjänster från Mailchimp som är en världsledande leverantör av digitala nyhetsbrev, med mångårig erfarenhet kring hantering av personuppgifter. De har en noggrant framtagen sekretesspolicy för att alltid skydda mottagaren av nyhetsbrev. Om du inte vill få nyheter och information från Temina, kan du alltid avregistrera dig via en länk avsedd för detta i nästkommande nyhetsbrev alternativt kontakta Temina direkt.

Cookies och Google Analytics

För att kunna vidareutveckla och förbättra Teminas hemsida kan Google Analytics komma att användas för besöksstatistik i uppsummerad form. Klicka här för att läsa mer om hur Google Analytics använder cookies. Teminas hemsida kan komma att använda sig av Facebook pixels. Det läggs en cookie på din enhet, när du besöker hemsidan via en Facebook-annons. Syftet är att kunna se statistik över hemsidebesökare som dirigerats från Facebook-annons. Dessa cookies används inte till personidentifiering och löper ut efter 28 dagar.

Det finns möjlighet att blockera cookies i dina lokala inställningar för din webbläsare (t.ex. i Internet Explorer, Chrome, Safari eller Firefox), men det kan försämra upplevelsen av besöket på Teminas hemsida samt eventuellt stänga av väsentliga funktioner i anmälningsformulären.

Lagring och tidsomfattning

Personuppgifter sparas under max ett år efter att kundrelationen har upphört. E-postadresser som används för att kundrelationen ska kunna upprätthållas via nyhetsbrev, sparas tills du aktivt väljer att avregistrera på nyhetsbrev eller att e-postadressen upphör. Faktureringsuppgifter sparas i sju år enligt svensk bokföringslag. Känsliga personuppgifter som anges via formulären på Teminas hemsida, raderas omgående efter avslutad beställd tjänst (såsom MBSR och MSC) som avsetts genom formuläret.

Tredje part

Teminas utgångspunkt är att inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det eller om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt avtal eller lag. Vid eventuella avtal med tredje part, kommer den insamlade informationen endast att användas för genomförandet och förbättringar av verksamheten. Vid samarbete med tredje part för drift och underhåll av hemsidan kommer denne få tillgång till informationen under förutsättning att båda parter är eniga om att hålla informationen konfidentiell. Vid misstanke om lagbrott kommer aktuell information vidarebefordras till Polismyndigheten.

Säkerhet

Företaget Temina är mån om att information om dig inte sprids till obehöriga och arbetar kontinuerligt med säkerhet. Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder har vidtagits för att skydda dina personuppgifter mot bl.a. förlust och obehörig åtkomst.

Kontaktuppgifter

Om du har övriga frågor angående sekretsspolicyn kan du kontakta:

Temina | Catherine Höij
https://temina.se/kontakt/ 
info [@] temina.se

Stäng meny