MSC
- en gratis introduktionsföreläsning

Låg självmedkänsla leder till känslor av otillräcklighet och självkritik. Denna föreläsning handlar om verktyg för att kunna leva ett mer hållbart och glädjefyllt liv med mer resiliens (motståndskraft och stabilitet).

Innehåll

Vetenskaplig forskning visar att självmedkänsla är ett kraftfullt verktyg för att skapa hälsa och lycka. Det hjälper oss att nå våra mål, hantera bakslag, ta ansvar för vårt handlande och ge omsorg om såväl oss själva som andra på hållbara sätt. Självmedkänsla gynnar motivation, inre styrka, välbefinnande och resiliens. Vi blir mindre rädda för att misslyckas och mer benägna att pröva igen.

Genom föreläsningen får du veta mer om självmedkänsla, 8-veckors programmet Mindful Self-Compassion (MSC) och den vetenskapliga bakgrunden. Du får också möjlighet att utforska och pröva verktyg för att kunna möta utmaningar med större medkänsla. Att vara mer medveten om och kunna möta svåra tankar och känslor med värme, vänlighet, lugn och förståelse, leder till ökad förmåga av balans, välbefinnande och visdom.

Praktisk information

Datum: Välj mellan Tisdag 4/6, 18/6 eller 23/7 2019.
När:  Kl. 17:00 till ca 19:00.
Var: Konferensrum, plan 3, Ledebursgatan 3, 211 55 Malmö.
Kostnad: Gratis. Dock ”no show”-avgift 125 kr om du anmäler dig, men inte kommer.
Stäng meny