fbpx

Anmälan till retreat

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget Temina kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har företaget Temina enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om allmänna villkor och centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Härmed lämnar jag bindande anmälan till 5 dagars mindfulnessbaserad retreat 1-6 september 2020. Inom några arbetsdagar erhålls faktura via mail bestående av kostnad för kurs 6400 kr inkl. moms för privatpersoner (exkl. moms för företag), kostnad för vegetarisk, glutenfri kost 2240 kr samt kostnad för logi (inkl. lakan och handduk). Logialternativ väljer du nedan i mån av plats:

2990 kr inkl. moms/person för delat rum med toalett och dusch i korridor.

2590 kr inkl. moms/person för twin bed (2x80 cm resår- och bäddmadrass) som sitter ihop på loft i mindre lägenhet. Lägenheten huserar max fyra personer och har egen toalett och dusch samt köksvrå.

3290 kr inkl. moms/person för delad mindre lägenhet. Lägenheten huserar max fyra personer och har egen toalett och dusch samt köksvrå.

Jag intygar härmed att jag tagit del av informationen om retreaten på hemsidan, sanningsenligt besvarat ovan frågeformulär i sin helhet samt tar fullt ansvar för min egen fysiska och psykiska hälsa under retreaten. Jag är medveten om att kursledarna förbehåller sig rätten att inte erbjuda mig en plats på retreaten om deltagande inte bedöms som lämpligt för mig i dagsläget p.g.a. hälsoskäl.

Jag godkänner att mitt namn, telefonnummer, min ort och mailadress sammanställs i en deltagarlista och mailas ut till samtliga deltagare på denna retreat för att underlätta eventuell samåkning.

SONY DSC
Stäng meny