fbpx

Mindful vandring Söderåsen

Det finns nu bara ett fåtal platser kvar på denna vandring. Din plats garanteras först när du fått bekräftelse via mail och fakturan betalts.

Härmed anmäler jag mig till Mindful vandring på Söderåsen 19-20 september 2020 till priset av 3790 kr inkl. moms/pers.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget Temina kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har företaget Temina enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om allmänna villkor och centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Jag intygar härmed att jag sanningsenligt besvarat frågeformuläret, tagit del av informationen om Mindful vandring på hemsidan och tar fullt ansvar för min egen fysiska och psykiska hälsa under Mindful vandring. Jag förväntas själv kontrollera så att denna vandringsaktivitet täcks av min hem- och olycksfallsförsäkring.

Jag godkänner att mitt namn, telefonnummer, min ort och mailadress sammanställs i en deltagarlista och skickas ut till samtliga deltagare på denna Mindful vandring för att underlätta eventuell samåkning.

[recaptcha]

SONY DSC
Stäng meny