fbpx

Gratis introduktion till MBSR

Hur påverkas du av stress i vardagen? Vill du få kunskap om stress och praktiska verktyg för att kunna möta och hantera stress och obehag i livet? Är du nyfiken på 8-veckorsprogrammet Mindfulnessbaserad stressreduktion (MBSR)?
Då är denna föreläsning för dig.

Innehåll

Föreläsningen ger dig en introduktion till vad mindfulness är, dess ursprung, bakgrunden till och en genomgång av MBSR. Detta originalprogram skapades av Jon Kabat Zinn redan 1979 och följer den internationella standarden från UMass Medical School, USA (www.umassmed.edu/cfm).
 
MBSR är världens mest etablerade och vetenskapligt beforskade stressbehandlingsprogram. Omfattande vetenskapliga studier har visat att MBSR minskar såväl flertal fysiska symtom som olika former av psykisk ohälsa.
 
Du kommer att introduceras till dem praktiska verktyg som kan lära dig att medvetet och systematiskt arbeta med att möta stress, smärta, utmaningar och krav i vardagen som livet i stort. MBSR underlättar förändring av och för dig själv som ingen annan kan göra. Under föreläsningen får du också ett smakprov på självmedkänsla.
 
Denna föreläsning rekommenderas varmt om man vill gå ett 8-veckors MBSR program.
 
Var: Konferensrum, plan 3, Ledebursgatan 3, 211 55 Malmö.
Kostnad: Gratis. Dock ”no show”-avgift 125 kr om du anmäler dig, men inte kommer.
Datum: Klicka på ”Anmäl dig här” för att se aktuella datum.
Stäng meny